Українських лісників змусили закупити портретів Януковича на 15 млн

Поділитися
Керівництво Держагенства лісових ресурсів змусило 300 лісництв закупити на 15 млн грн. портретів Януковича з гербами. Про це йдеться в матеріалі-розслідуванні «Економічної правди».

«Кілька місяців тому з центру прийшла вказівка сплатити за сувенірну продукцію якійсь київський фірмі. Невдовзі нам прислали рахунок: треба було купити 70 портретів Януковича на 12 тисяч гривень та майже сорок сувенірних гербів на 40 тисяч. А скажіть мені, куди я повішу 70 портретів президента, якщо у мене всього 20 кімнат на все лісництво? В туалет хіба що. Там ще Янукович не висить», - зізнався перед журналістами керівник одного з лісництв.

За даними видання «Економічна правда» рахунки на купівлю портретів Януковича з гербами були відправлені в 300 лісництв України.

«Щоб перевірити, чи мала місце оборудка і який її масштаб, довелося звернутися в київську компанію "Офіс-про", яка і підрядилася постачати світлини Януковича лісникам. Щоб підвищити шанси на отримання відповіді, автору довелось видати себе за помічника народного депутата, який проводить службову перевірку… Неважко підрахувати заробіток: 50 тисяч гривень помножити на 300 лісництв виходить 15 мільйонів гривень тільки на портретах Януковича та гербах», - пише видання.

Нагадаємо, що журналісти «ЕП» з’ясували також, що продаж близько третини усієї деревини українських лісгоспів проходить не через аукціони, а за посередництва кіпрського офшору EloderioLtd.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі