Більше ста поліцейських постраждали через заворушення в Лондоні

Поділитися
© nashikurorty.ru
Сто одинадцять офіцерів поліції і п'ять поліцейських собак постраждали під час придушення заворушень у Лондоні, йдеться в повідомленні Скотланд-ярду.

Серйозні кримінальні хвилювання в Лондоні в останні три дні призвели до поранень, іноді серйозних, серед поліцейських. Багато офіцерів до сих пір знаходяться в лікарнях, деяким необхідні операції. Травми варіюються від переломів, серйозних ушкоджень голови, струсу мозку до порізів і поранень очей від розбитого скла", - говориться в повідомленні поліції.

За свідченнями Скотланд-ярда, для атак на поліцейських використовувалася цегла, пляшки, палиці та інші предмети. У деяких випадках офіцери були збиті автомобілями.

Також поранення на службі отримали поліцейські собаки. Одна з них отримала серйозні пошкодження голови в результаті удару цеглою і потребує лікування. В іншу собаку потрапила кинута пляшка. Обидва інциденти сталися в неділю. У понеділок ще три собаки отримали травми, серед яких вибиті зуби і порізи від кинутих у них предметів.

"Офіцери кінних підрозділів також відіграли важливу роль в придушенні заворушень, і після цілої низки змін, коли вони протистояли агресивним натовпам людей, офіцери і коні стомлені, але ніяких травм у них поки не зафіксовано і вони продовжують виконувати свою важливу роль у забезпеченні безпеки в Лондоні", - наголошується в повідомленні.

Стихійні масові заворушення почалися в Лондоні в суботу, 6 серпня, незабаром після вбивства в перестрілці з поліцейськими мешканця району Тоттенхем. Після цього заворушення, що відбуваються щовечора, перекинулися на цілий ряд районів Лондона та інших міст Великобританії.

За останніми даними поліції, всього в Лондоні заарештовано 563 учасників погромів, 105 з них висунуто звинувачення в порушенні громадського порядку, нанесенні збитків та в крадіжках зі зломом.

Розслідування заворушень у рамках операції під кодовою назвою Withern перетворилося на найбільше розслідування в більш ніж 180-річної історії Столичної поліції Лондона. Поліція звернулася до громадськості з проханням допомогти впізнати підозрюваних на кадрах з камер зовнішнього відеоспостереження, серед яких є особи обох статей, різного віку і різних рас.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі