Google Chrome визнано найшвидшим браузером

Поділитися
Компанія Compuware опублікувала результати нового дослідження з вимірювання швидкості завантаження веб-сайтів у користувачів різних браузерів. На першому місці за реальною швидкістю завантаження виявився браузер Chrome компанії Google.

Протягом місяця дослідники проаналізували більше 1,8 млрд завантажень близько 200 ресурсів.

Найшвидше завантажуються сайти у користувачів Chrome 12, останньої версії даного браузера, що потрапила в дослідження (нещодавно вийшов Chrome 13). Середня швидкість завантаження сторінки на Chrome 12 склала 3,433 секунди. Показник Chrome 11 - близько 3,7 секунди, а Chrome 10 - 4 секунди.

Браузер Firefox посів друге місце за швидкістю завантаження. Середній показник при використанні версії Firefox 5 склав близько 3,9 секунди. Час завантаження сторінок при використанні більш старих версій програми виявився трохи нижчим.

Safari від Apple і Internet Explorer від Microsoft продемонстрували найгірші результати. Safari 5 завантажує сторінки, в середньому, за 4,5 секунди, тоді як Internet Explorer 9 для цього потрібно більше, ніж 4,5 секунди, в середньому. Найгірший показник серед усіх версій, які брали участь у дослідженні, у Safari 4 - більше 6 секунд.

В якості другого показника фахівці також досліджували швидкість рендеринга - час, необхідний для того, щоб на екрані з'явилася видима частина сторінки. За даним показником Firefox 5 випередив Chrome 12 - 2,18 секунди проти 2,374 секунди відповідно. Як відзначають дослідники, вони проводили аналіз саме на реальних показниках, спираючись на те, як браузери працюють у справжніх користувачів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі