У Великобританії ніч пройшла спокійно. Суди над учасниками погромів йдуть цілодобово

Поділитися
© publicpost.ru
Ніч на четвер, 11 серпня, пройшла у Великобританії в цілому спокійно, в основному - через присутність посилених нарядів поліції і проливних дощів на півночі Англії.

У Лондоні та інших містах всю ніч йшли суди над затриманими учасниками погромів.

У Бірмінгемі відбулася траурна церемонія у пам'ять про трьох молодих людей, які минулої ночі вийшли охороняти свою вулицю від погромників і були збиті автомобілем, що зник із місця події. Пізніше водій автомобіля був заарештований.

Британський прем'єр-міністр Девід Кемерон представить сьогодні на надзвичайній сесії парламенту додаткові заходи у зв'язку з нещодавніми заворушеннями, які супроводжувалися підпалами і мародерством.

Всього у зв'язку з масовими заворушеннями тільки у столиці заарештовано 820 осіб, повідомляє лондонська поліція. Із них 279 пред'явлено звинувачення.

Більшість підсудних звинувачуються у крадіжках з магазинів - найчастіше це незаконне проникнення до приміщення або крадіжка зі зломом. Однак деякі затримані звинувачуються у підбурюванні до грабежів та інших незаконних дій за допомогою соціальних мереж.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі