Прихильники Тимошенко почали збиратись під Апеляційним судом

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Біля Апеляційного суду Києва, де сьогодні розглядатиметься апеляційна скарга екс-прем'єра Юлії Тимошенко на постанову Печерського районного суду столиці про зміну запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту, збираються прихильники Ю.Тимошенко.

Вони тримають прапори з символікою БЮТ і «Батьківщини», національні прапори, портрети Юлії Тимошенко, квіти, транспаранти "Геть банду від влади!".

Охорону громадського порядку біля Апеляційного суду, на відміну від Печерського, забезпечує незначна кількість працівників органів внутрішніх справ.

Адвокат екс-прем'єр-міністра Ю.Тимошенко Юрій Сухов у коментарі журналістам сказав, що не знає, чи доставлено з СІЗО до Апеляційного суду його підзахисну.

При цьому він нагадав, що Ю.Тимошенко подавала відповідну заяву до суду і керівництво СІЗО з проханням дозволити їй бути присутньою на судовому засіданні за її скаргою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі