Американських дипломатів уже тиждень не пускають у в'язницю до Тимошенко

Поділитися
Посольство США в Україні досі чекає дозволу Печерського районного суду Києва на відвідування американськими дипломатами екс-прем'єр міністра Юлії Тимошенко в СІЗО.

Як розповіли агентству «Інтерфакс-Україна» в диппредставництві, про намір відвідати Ю. Тимошенко в СІЗО було заявлено 6 серпня. Відповідне звернення посольство передало до Міністерства закордонних справ України, яке перенаправило прохання до Печерського суду.

«До цих пір ніяких новин у нас немає», - повідомили в посольстві США.

Нагадаємо, що 5 серпня суддя Р. Кірєєв змінив Ю. Тимошенко запобіжний захід з підписки про невиїзд на арешт за клопотанням держобвинувачення.

На наступний день США закликали негайно звільнити Ю. Тимошенко, заявивши про намір представників посольства в Києві відвідати Ю. Тимошенко в СІЗО.

Про політичну мотивованість арешту і свою стурбованість у зв'язку з цим заявили, зокрема, офіційні органи США, Канади, Франції, Іспанії, Росії, Німеччини, Польщі, Швеції, а також ОБСЄ, ПАРЄ, ЄНП, депутати Європарламенту та міжнародні правозахисні організації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі