Костусєв за рік отримав 1 млн грн матеріальної допомоги

Поділитися
© football-wallpapers.org
Міський голова Одеси Олексій Костусєв, який, як відомо, є мільйонером, отримав минулого року матеріальної допомоги на 1 млн грн.

Про це повідомив глава Одеської обласної організації "Демократичний альянс" Олексій Чорний, виходячи з офіційної відповіді з Одеської міськради, яку він отримав на нещодавній запит.

А. Чорний уточнив, що матеріальну допомогу в такому обсязі А. Костусєву надала Одеська міськрада, яку він очолив у листопаді 2010 року.

У декларації про доходи мера Одеси вказані, зокрема, такі отримані доходи: 1,733 млн грн, серед яких дивіденди, відсотки - 451 тис. грн; матеріальна допомога - 1,062 млн; заробітна плата - 161,3 тис. грн.

Як повідомлялося, у лютому 2011 року президент Віктор Янукович, відповідаючи на питання в рамках проекту «Розмова з країною», висловив подив щодо розпорядження Одеського міського голови О. Костусєва підвищити собі зарплату в два рази.

«На Костусєва це не схоже. Він зрілий політик і небідна людина. Я зараз поцікавлюся, як тільки закінчиться ця програма, якщо це правда, я його попрошу, щоб він публічно дав на це питання відповідь», - заявив під час бесіди з одеситами В. Янукович.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі