«Солом'яні вибори» в Айові виграла конгрессвумен Мішель Бакман

Поділитися
Член палати представників Мішель Бакман, яка грає провідну роль у рядах «Руху чаювання», який закликає до скорочення податків та зменшення чисельності федерального уряду США, виграла в Айові на так званих «солом'яних виборах», змаганнях провідних політиків-республіканців за право кинути виклик Бараку Обамі на виборах-2012.

Попереднє голосування, покликане з'ясувати переваги прихильників Республіканської партії, відбулося в місті Еймс. Офіційного значення його результати не мають. Однак для визначення настроїв електорату вони надзвичайно важливі.

Одним із суперників Бакман був губернатор Массачусетсу Мітт Ромні, який, як свідчили результати національних опитувань громадської думки, має найбільшу підтримку у виборців-республіканців.

Дещо збентежив республіканський табір губернатор Техасу Рік Перрі, який оголосив у Південній Кароліні про висунення своєї кандидатури. На тлі успіхів очолюваного ним штату, де відзначене рекордне зростання числа робочих місць, Перрі володіє значним авторитетом серед прихильників консерватизму як в економіці, так і в політиці. Нагадаємо, що і він користується неабиякою популярністю в колах «чаювальників».

Виступаючи в суботу, 13 серпня, Перрі піддав різкій критиці економічну політику президента Обами, заявивши, що американці не можуть дозволити собі ще чотири роки керівництва «без керма і без вітрил». Перрі закликав виправити економічне становище в країні, зробивши уряд «несуттєвим» у житті американців.

За даними опитувань, за популярністю серед республіканців Рік Перрі посідає друге місце після Мітта Ромні. У неділю, 14 серпня, Перрі прибуде в Айову.


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі