У резиденції Януковича вклали ще 140 мільйонів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На будівельні роботи, пов’язані з президентськими резиденціями Державного управління справами, укладено чергові угоди на суму 145,96 млн грн. Тендери проведено по неконкурентній процедурі закупівлі «у одного учасника». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Підприємство «28 управління начальника робіт» за 60 млн грн проведе роботи з берегоукріплення, протизсувних та упоряджувальних робіт на Чорноморському узбережжі Криму в районі смт. Форос (1 об’єкт). В обґрунтуванні закупівлі не згадуються необхідність виконання цих робіт, а також подробиці щодо будівельного об’єкту.

ТОВ «УНР ПІБ» за 86 млн проведе реконструкцію головного корпусу з інженерним блоком об’єкту по вул.Зарічна, 4, с.Гута, Богородчанський район. За цією адресою знаходиться президентська резиденція «Синьогора».

Причиною обрання неконкурентної процедури закупівлі вказана необхідність виконувати доручення уряду та погіршення погоди восени.

«Уникнення негативних наслідків, пов’язаних із невиконанням доручень Уряду та реалізації державних програм, які віднесені до невідкладних заходів. На об’єктах необхідно виконати проектні та будівельно-монтажні роботи, на що залишилось не так багато часу. Крім того, будівельно-монтажні роботи будуть виконуватися в кліматичних умовах Західного регіону, де погодні умови з настанням осені являються досить складними», – йдеться в обґрунтуванні.

Нагадаємо, в липні «28 управління начальника робіт» було обрано підрядником для реконструкції будівель державних резиденцій та будівництва двох гелікоптерних майданчиків в Криму за 152,30 млн грн.

Улипні ДП «Резиденція «Синьогора» уклало угодуна завершення капітального ремонту інженерних мереж та ремонтно-відновлювальних робіт об’єктів резиденції на суму 21,00 млн грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі