Поляки вважають, що 7 вересня Тимошенко буде не в СІЗО, а на економічному форумі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко запросили на щорічний економічний форум, який відбудеться в Польщі 7-9 вересня 2011 року за участю президента Європарламенту Єжи Бузека.

Як повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», відповідне запрошення надіслав голова програмної ради економічного форуму Зигмунт Бердиховський.

"Форум протягом багатьох років є платформою для обміну ідеями, досвідом, а також місцем зустрічі політичної, культурної, наукової та бізнесової еліти", - йдеться в листі.

Ю. Тимошенко запрошують взяти участь у пленарній сесії форуму разом з президентом Європарламенту Є. Бузеком.

Тема терерішнього XXI економічного форуму, який організовує Інститут Східноєвропейських досліджень, - "Європейські дилеми: партнерство чи суперництво?".

Організатори очікують близько 2000 учасників з Європи, Азії, США та країн Близького Сходу.

Нагадаємо: екс-прем'єр України Юлія Тимошенко 14 червня подавала до Генпрокуратури клопотання про дозвіл відвідати 21-22 червня сесію Парламентської Асамблеї Ради Європи, яка відбулася в Страсбурзі. 3 червня Ю. Тимошенко подавала до ГПУ повторне клопотання про дозволі на виїзд до Брюсселя з 22 до 24 червня для участі в розширеному саміті Європейської народної партії. Обидва клопотання задоволеноне були. Тим часом, сьогодні з моменту арешту 5 серпня Ю. Тимошенко її захисники подали сьоме клопотання про зміну запобіжного заходу з арешту на будь-який інший, не пов'язаний з утриманням під вартою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі