Аваков вирахував, хто наступний увіллється в Партію регіонів

Поділитися
© gooddays.ru
Найближчим майбутнім услід за міністром соціальної політики Сергієм Тігіпко в Партію регіонів вступить голова Верховної Ради Володимир Литвин. Про це написав у своєму блозі голова Харківської обласної організації "ВО" Батьківщина", екс-губернатор Харківщини Арсен Аваков.

«Дуже скоро ми побачимо парад входжень в "єдину, потужну", й, звичайно, єдино правильну партію - Партію регіонів. Очолить цей парад, відстаючи лише на корпус від Тігіпка, без сумнівів, Володимир Литвин співтовариші. А далі підуть уже політичні різночинці...», - написав у своєму блозі А. Аваков.

А. Аваков уважає, що злиття «Сильної України» й Партії Регіонів - наслідок загрози поразки на парламентських виборах.

«Подія, про яку оголошено сьогодні, - знакова! Річ у тім, що, зважившись на такий крок, керівництво Партії Регіонів, напередодні найскладнішої для них парламентської виборчої кампанії, найімовірніше, вирішило змінити стратегії на прийдешніх виборах. Без сателітів і родичів - усі, хто з нами, - в ПР! Занадто велика загроза поразки, і занадто нестійкі надії на відданість політичних васалів у непростому для ПР політичному майбутньому. Партія Регіонів восени не підтримає виборів за мажоритарною системою. У цій системі ставок - регіонали будуть грати в списки», - написав у своєму блозі А. Аваков.

Нагадаємо: сьогодні прем'єр-міністр України, лідер Партії регіонів Микола Азаров заявив про об'єднання партії з партією «Сильна Україна», яку очолює віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі