Кірєєв дав Тимошенко лише 10 хвилин, щоб вона отямилася

Поділитися
Печерський районний суд Києва оголосив перерву в засіданні щодо "газової справи" на 10 хвилин у зв'язку з тим, що підсудна екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко стала себе погано почувати і попросила вийти із зали засідань.

Під час обговорення питання зміни запобіжного заходу для екс-прем'єра, вона озвучила відповідне прохання випустити її на 5 хвилин.

Головуючий у справі суддя Родіон Кірєєв оголосив перерву до 18.05, Ю.Тимошенко вивели із залу суду.

У призначений час екс-прем'єр повернулася до зали судових засідань під вигуки її прихильників "Юля, тримайся!". Після повернення Ю. Тимошенко почувалася краще.

Як повідомлялося, соратники Ю. Тимошенко стверджують, що стан здоров'я обвинуваченої різко погіршився. Адвокати зверталися до головуючого у справі судді Родіона Кірєєва з вимогою про негайне проведення медобстеження екс-прем'єра, однак той не відповів на клопотання.

Сама Ю. Тимошенко, звертаючись до суду, попросила дати такий дозвіл. Проте Р. Кірєєв сказав, що Ю. Тимошенко вже пропонували допомогу медиків СІЗО, але вона від неї відмовилася. Підсудна пояснила, що не довірить своє здоров'я цим медикам.

Пізніше з проханням дозволити медобстеження екс-прем'єра до суду звернулася сторона державного обвинувачення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі