Ліга Європи: «Динамо» й «Ворскла» перемагають, «Дніпро» й «Карпати» майже втрачають шанси на прохід

Поділитися
Учора в четвертому кваліфікаційному раунді за вихід до групового турніру Ліги Європи дві українські команди перемогли своїх суперників, дві програли, й одна зіграла внічию.

«Динамо» Київ обіграло на виїзді болгарський «Літекс» із рахунком 2:1. На п'ятій хвилині Мілош Нінкович реалізував пенальті після того, як воротар суперників збив у штрафному Артема Мілевського. Болгари швидко відповіли дальнім ударом, зрівнявши рахунок на 13 хвилині матчу. Але в середині другого тайму з флангової подачі Романа Єременка головою забив новачок «Динамо» Ідейе, вирвавши перемогу на 77 хвилині.

Полтавська «Ворскла» на своєму полі на останніх хвилинах вирвала перемогу в бухарестського «Динамо». Полтавчани перемогли з рахунком 2:1. Більшу частину тайму українці грали в більшості, на 64 хвилині вилучили гравця «Динамо» Григоре. У полтавчан голами відзначилися Кривошеєнко (31 хвилина) та Ребенок (89 хвилина).

Харківський «Металіст» на своєму стадіоні не зміг забити французькому «Сошо». Матч так і закінчився із рахунком 0:0. У першому таймі була рівна гра, французи один раз навіть потрапили в штангу. Але в другому, з виходом на заміну Марко Девіча, перевага перейшла до харків'ян. Однак дотиснути суперника їм так і не вдалося.

Дніпропетровський «Дніпро» програв на виїзді лондонському «Фулхем» (3:0), за ігрової переваги англійців, і майже втратив шанси вийти в груповий етап Ліги Європи.

Не змогли вистояти в Греції при заповнених вщерть трибунах і львівські «Карпати», поступившись ПАОК із рахунком 2:0.

Матчі-відповіді зіграють за тиждень 25 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі