Прокуратура просить посадити Зварича на 11 років

Поділитися
Прокуратура просить суд засудити екс-суддю Львівського апеляційного суду Ігоря Зварича до 11 років позбавлення волі за отримання хабарів у сумі 20 тис. дол

На такому терміні для екс-судді наполягає представник держобвинувачення в Оболонському районному суді Києва, який розглядає справу за звинуваченням І. Зварича.

Що стосується посередника В'ячеслава Любашевського, що передав гроші, то йому прокуратура просить призначити покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Наразі суд перейшов до завершальної стадії судового процесу, дебатів, після чого піде в дорадчу кімнату для винесення вироку.

Нагадаємо: кримінальну справу проти І. Зварича порушено в грудні 2008 року.У червні 2010 року Генеральна прокуратура затвердила обвинувачувальний висновок у справі за звинуваченням І. Зварича в отриманні хабарів у особливо великих розмірах в одного з суддів цього ж суду та передала справу до Верховного Суд для визначення підсудності.

Справу передано на розгляд до Оболонського райсуду Києва, який 16 жовтня 2010 року розпочав її розгляд. У СБУ прогнозують рішення суду щодо екс-судді Ігоря Зварича на кінець 2011 - початок 2012 р.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі