Азаров: Гроші МВФ зараз не потрібні, отримаємо коли захочемо

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Жодних перешкод для отримання чергового траншу Міжнародного валютного фонду для України немає, заявляє прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Гроші нам зараз, ще раз кажу, не потрібні. Якщо вони будуть потрібні, значить ми поїдемо до Вашингтона, поставимо умови певні, виконання умов, які вимагатимуть від нас кредитори, і отримаємо цей транш. Жодних перешкод для отримання траншу МВФ не існує", - заявив він журналістам у п'ятницю, 26 серпня.

М. Азаров підкреслив, що співпраця України та МВФ відбувається не просто активно, але й розвивається.

За його словами, те, що місія МВФ відклала свій візит до України, результат перемов між Україною та Фондом.

"Вчорашня заява МВФ говорить про те, що співпраця не просто продовжується, а активно розвивається. Реальна ситуація полягає в тому, що міністр фінансів і міністр палива та енергетики, заступник НБУ провели переговори з МВФ і домовилися, вони визначили як виконується програма і намітили терміни приїзду місії", - заявив М.Азаров.


Нагадаємо: вчора в МВФ заявили, що очікуваний візит до України місії фонду знову перенесено на пізніший термін: інспектори МВФ прибудуть до України не 29 серпня, як планували раніше, а на місяць пізніше - наприкінці жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі