Shell відновить розробку газових родовищ в Україні

Поділитися
© news.com.au
Компанія Shell Exploration домовилася з «Укргазвидобуванням» про відновлення розробки родовищ Дніпровсько-Донецького нафтогазоносного басейну і про початок спільного видобутку газу до кінця наступного року.

Уряд України сподівається знизити залежність від російського газу, але видобуток сланцевого газу в Україні поки під питанням, пише «Коммерсант-Украина».

«До кінця тижня ми хочемо підписати ще одну угоду з Shell, яка має значно прискорити хід робіт на родовищах, щоб вони проводилися без усяких зволікань і затримок», - розповіло джерело в «Укргазвидобування». У свою чергу, гендиректор Shell Ukraine Exploration and Production Патрік Ван Дале підтвердив інформацію про те, що компанія планує підписати угоду з Укргазвидобуванням про відновлення розвідування нафти і газу, але надати більш докладну інформацію пообіцяв пізніше.

Нагадаємо, договір з британсько-голландською Shell Exploration про співпрацю у нафтогазовій галузі «Укргазвидобування» підписала ще у червні 2006 року. 2 серпня 2007 року «Укргазвидобування» і Shell Ukraine затвердили перший етап робочої програми про початок спільної розробки Донецько-Дніпровської западини, після чого було проведено розвідувальні роботи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі