На медпункт для Януковича з бюджету виділять 5 млн грн

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
В Адміністрації президента Віктора Януковича готується до здачі медпункт, на який тільки у серпні цього року було виділено майже 5 млн грн. Про це повідомляє офіційний портал Державного управління справами при президенті України.

Для медпункту, який розташується у прибудові до адміністративної будівлі на вул.Банкова, 11, закуповується медичне хірургічне та ортопедичне обладнання. На це буде виділено 4,8 млн грн. Окрім того, як повідомляє сайт Держуправсправами, для медпункту планується закупити медичні меблі (10 найменувань). Вартість не вказано.

Варто зазначити, що витрати на закупівлю обладнання для медпункту президента можна порівняти з витратами держбюджету у 2011 році, які передбачено на завершення будівництва і введення в експлуатацію амбулаторії у смт.Глеваха під Києвом. На ці цілі держава виділила аналогічну суму - 5 млн грн. При цьому в Адміністрації президента працює понад 600 співробітників, а ву смт. Глеваха проживає близько 10 тис. осіб.

5 млн грн. у 2011 році виділено на збереження та популяризацію історії медицини в Україні. Ще менше - 1,7 млн грн. становить обсяг фінансування керівництва та управління у сфері протидії СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам у країні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі