Торговців з Андріївського спуску переселять на Пейзажну алею

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
У зв'язку з реконструкцією Андріївського спуску, почати яку планується 20 вересня, торговців переселять на Пейзажну алею.

Про це заявив голова Подільської районної адміністрації Петро Матвієнко.

«Основна, щоденна торгівля буде там, а у святкові дні вони будуть, як коробейники, виходити на Андріївський узвіз і продавати. Але постійну торгівлю вони здійснювати там не будуть. Ми з ними радилися. Вони не проти», - сказав він.

В рамках реконструкції планується змінити комунікації, бруківку, пофарбувати фасади. Також збираються зробити ліфт, який підніматиме відвідувачів на гору біля замку Річарда, а уздовж всієї вулиці поставлять різнокольорові ліхтарі.

Перший етап реконструкції, який розпочнеться у вересні і завершиться до початку Євро-2012, передбачає переробку інженерних комунікацій, які востаннє міняли у 80-х роках минулого століття. Після цього почнуть перекладання бруківки.

«Частину ми залишимо, а 60% замінимо. Буде мощення з граніту, фігурних плиток. Паралельно з цим буде проводитися косметичний ремонт всіх без винятку фасадів на узвозі. Встановимо ліхтарі, яких зараз по суті немає - є лише підсвічування будинків», - повідомив заступник голови подільської районної адміністрації з питань розвитку Олександр Королюк.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі