Герман: Президента оббрехали, сказавши, що його книга - плагіат

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Радник президента України Ганна Герман називає брехнею інформацію про те, що книга Віктора Януковича «Opportunity Ukraine» є плагіатом.

"Я знаю президентські тексти, я працюю з президентом дуже давно, його статті, його роздуми, його виступи у різні роки, які він робив і які опубліковані в його ранніх книгах. Можливо, хтось із політиків колись і використовував якісь думки з книг В.Януковича Це просто смішно звинувачувати президента, що він використовує якісь тексти Стецьківа або Волги. Твердження про те, що президент платив за свою книгу видавництву «Мандельбаум Verlag» -... це абсолютна неправда. Це комерційний проект кількох видавництв", - заявила Г.Герман.

Вона підкреслила, що інформація про плагіат книги В.Януковича є спробою очорнити дії президента. На думку радника голови держави, видання, яке розповсюдило цю інформацію, все, що не робить президент, все обливає брудом".

Також Герман зазначила, що у Москві буде видано російський варіант книги «Opportunity
Ukraine», оскільки спочатку вона була написана російською мовою. Вона також підкреслила, що книга отримала позитивні відгуки експертів.

"Я можу тільки привітати президента з цією книгою", - підкреслила Г.Герман.

Нагадаємо, видання «Українська правда» сьогодні заявило, що текс книги В.Януковича «Opportunity
Ukraine» є плагіатом.

«Як з'ясувала редакція, книга В.Януковича є плагіатом, в якому під підписом президента видані не тільки чужі ідеї, а скомпільовані цілі абзаци з текстів, які раніше виходили за підписом різних осіб - від опозиціонера Тараса Стецьківа до одіозного журналіста В'ячеслава Піховшека і арештованого чиновника Василя Волги», - заявило видання.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі