«Динамо» оштрафували через уболівальників на сто тисяч гривень

Поділитися
© shahtar.com
Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги розглянув питання про неправомірні дії уболівальників київського «Динамо» під час матчу п'ятого туру чемпіонату України між столичним колективом та львівськими «Карпатами».

Комітет вислухав доповідь Лихошви Я.В., в якому було наведено інформацію з рапорту Безрука В., який був делегатом ФФУ на даному матчі. Також комітет заслухав лист київського «Динамо», в якому викладено причини ситуації, що склалася. Київське «Динамо» запевняє Прем'єр Лігу, що провело внутрішнє розслідування епізоду і шляхи вирішення проблеми було знайдено.

Розглянувши матеріали даної справи, Дисциплінарний комітет УПЛ прийняв рішення оштрафувати ФК «Динамо» на 100 000 гривень за поведінку своїх уболівальників. У разі повторення подібних порушень з боку фанатів столичного клубу, автоматично набуде чинності санкція, згідно з якою свій наступний домашній матч «Динамо» проведе без уболівальників.

Столичний клуб може оскаржити дане рішення протягом 24 годин після його отримання.

Київському «Динамо» загрожують серйозні санкції за поведінку вболівальників під час матчу 5-го туру чемпіонату України з львівськими «Карпатами». Дане питання буде винесено на засідання Дисциплінарного комітету.

Нагадаємо, що на матчі чемпіонату України «Динамо» - «Карпати», побачивши, що у секторі «Карпат» було розтягнуто банери із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича, Андрій Саламатов прийняв самовільне рішення зірвати ці банери. Після цього з сектору «Карпат» вискочили п'ятеро вболівальників львівського клубу, а на підмогу - близько трьох десятків фанатів «Динамо».

У результаті сутички Саламатова було побито, і його відвезли до лікарні швидкої «Бориса».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі