Справа Тимошенко сьогодні слухається без прокурора, адвоката і двох захисників

Поділитися
У Печерському районному суді м.Києва продовжилося судове засідання у справі екс-прем'єр-міністра, голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

У залі засідань відсутні прокурор Олександр Микитенко, адвокат обвинуваченої Юрій Сухов, а також її захисники - чоловік Олександр Тимошенко і дочка Євгенія Карр.

Засідання почалося з оголошення клопотань захисту, що надійшли до канцелярії Печерського суду. Р.Кірєєв залишив без розгляду клопотання про відвід суду. Ю.Тимошенко виступила категорично проти розгляду справи за відсутності її захисника Ю.Сухова і прокурора О.Микитенка.

Екс-прем'єр зазначила, що Ю.Сухов вже «фізично випав з цього процесу». Вона в черговий раз закликала Р.Кірєєва зробити перерву в засіданнях хоча б на 2 дні, щоб підготуватися до надання свідчень і фізично відпочити.

За її словами, представники звинувачення, не витримуючи щоденного слухання справи, «ходять до суду за графіком».

Адвокати Ю.Тимошенко Микола Сірий та Олександр Плахотнюк, присутні на засіданні, також підтримали ініціативу зробити перерву в засіданні хоча б на 2 дні. Разом з тим, Р.Кірєєв визнав можливим слухати справи без одного представника держобвинувачення, адвоката обвинуваченої і захисників екс-прем'єра з кола близьких родичів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі