Мельниченко попросив Віктора Федоровича відпустити його за кордон

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Экс-майора Держохорони Миколу Мельниченка не пропустили з України до Польщі при перетині Краковецького посту, повідомляється на сайті М.Мельниченка.

Згідно з повідомленням, прикордонники не випустили екс-майора, посилаючись на рішення Генпрокуратури.

В той же час М.Мельниченко стверджує, що постанови Генпрокуратури від 26 серпня 2011 року, на яку посилаються прикордонники, не існує.

«Звертаюсь до Віктора Федоровича із проханням особисто втрутитися в дане питання, адже я ще 02 вересня 2011 року звернувся із офіційною заявою на ім’я голови СБУ Хорошковського, в якій я попередив про провокації, що готуються проти України. Прошу вас, Вікторе Федоровичу, ознайомитися із моєю заявою», - просить екс-майор.

М.Мельниченко прямував до Польщі для виступу на ХХІ Економічному форумі в Криниці-Здруй. Він мав доповідати про стан корупції в Україні, а також роль Леоніда Кучми, Віктора Ющенка та Віктора Януковича в боротьбі із нею.

На цьому форумі будуть присутні президент Європарламенту Єжи Бузек, екс-президент Польщі Олександр Квасневський, віце-прем’єр України Андрій Клюєв, президент Грузії Михайло Саакашвіллі, екс-президент України Віктор Ющенко, прокурор США Богдан Витвицький та інші.

«На цьому прикладі Європа буде гудіти, що українська влада переслідує Тимошенко, Луценка, а тапер ще й Мельниченка. Мені прикро, що весь негатив ляже на президента Януковича», - заявив М.Мельниченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі