До партії Яценюка вступили чотири депутати від НУНС

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
До партії «Фронт змін» вступили чотири депутати від НУНС. Про це повідомив голова фракції НУНС Микола Мартиненко в ефірі 5 каналу.

«Вступили в партію, зокрема, Руслан Князевич, Роман Ткач та Роман Зварич. Станом на сьогодні, але я думаю, що цей список продовжиться», - заявив він.

Відповідаючи на питання, чи не буде тепер фракція НУНС фактично фракцією А.Яценюка в парламенті, голова фракції заявив: «Дещо не так».

«Так бути не може, бо у нас 13 партій у фракції. Це питання, перш за все, до того, як я зможу себе поводити. Більше симпатії до А.Яценюка, іншим менше? Ні. Я буду однаково ставитися до всіх членів нашої фракції», - зазначив він.

Нагадаємо, у вівторок фракція НУНС виключила зі свого складу 12 депутатів.

Були виключені депутати: Давид Жванія, Катерина Лук'янова, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Олександр Омельченко, Ігор Палиця, Володимир Поляченко, Сергій Харовський, Віктор Шемчук, Микола Круць, Владислав Каськів, Сергій Василенко.

М.Мартиненко написав заяву про вступ до партії і навіть очолив виборчий штаб «Фронту змін».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі