«Порту» обіграв «Шахтар» з рахунком 2:1

Поділитися
Донецький «Шахтар» у груповому турнірі Ліги чемпіонів програв португальському «Порту» з рахунком 1:2.

Матч відбувся у вівторок ввечері у Порту на стадіоні «Драгау».

Вже на восьмій хвилині у ворота «Шахтаря» було призначено пенальті, але бразильський нападаючий «Порту» Халк з 11-метрової позначки пробив у штангу. А через три хвилини бразильський нападник гірників Луїс Адріану скористався помилкою воротаря суперника і відкрив рахунок.

Але ще у першому таймі переможцю останньої Ліги Європи вдалося зрівняти результат. На 28-й хвилині Халк потужним ударом зі штрафного пробив Рибку.

На 39-й хвилині «Шахтар» залишився в меншості. Захисник Ярослав Ракицький був видалений з поля за грубий фол проти суперника.

На початку другого тайму португальці вийшли вперед. Після передачі партнера з лівого флангу форвард Клебер вразив ворота донецької команди.

Більше голів «Порту» і «Шахтар» не забивали. А закінчувала гру команда Луческу удев'ятьох - за другу жовту картку з поля був видалений захисник Дмитро Чигринський.

У ще одному матчі цієї групи кіпрський АПОЕЛ на своєму полі обіграв російський «Зеніт» з рахунком 2:1.

Серед інших матчів першого ігрового дня першого туру Ліги чемпіонів варто відзначити зустріч між діючим переможцем турніру «Барселоною» і «Міланом» на полі іспанського клубу, яка завершилася з рахунком 2:2. На першій хвилині бразилець Пато вивів "Мілан" вперед. Наприкінці першого тайму Педро Родрігес зрівняв рахунок. На початку другого тайму Давид Вілья красивим ударом зі штрафного вивів «Барсу» вперед. А на третій доданій хвилині «Мілану» вдалося піти від поразки завдяки бразильському захиснику Тьягу Сілві, який точно пробив головою після подачі кутового.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі