Московський патріарх Кирило наклав подвійну анафему на політиків і філософів

Поділитися
© rus-chat.de
Патріарх Московський Кирило наклав подвійну анафему на політиків і філософів, які збивають людей з істинного шляху.

«На всіх біснуватих накладається подвійна анафема, яке б вони не займали місце в політиці та інших сферах життя. Деякі політичні лідери і філософи перемолочують долі людей, які тільки через роки розуміли, що ті були біснуваті», - сказав Кирило у своєму виступі у Луганську в четвер, 15 вересня.

Заява про «біснуватих» прозвучала в контексті його міркувань про єдність церкви.

«Які тільки людські спокуси не запускали в обіг, щоб збити людей з пантелику, розколоти церкву, послабити віру, іноді і розколи на якихось територіях перемагали, але немає жодного єретицтва, яке б перемогло, немає жодного розколу, який би переміг за всю 2-тисячолітню історію церкви», - повідомив московський патріарх.

«Ми виконуємо божественну літургію тут у Луганську, на донбаській землі, де люди потом, а іноді і кров'ю, добувають хліб собі, де дбайливо зберігають віру православну. Тут особливим чином зростає економічна міць України. Я від усього серця бажаю вам зберігати віру православну, зберігати єдність матері-церкви, пам'ятаючи грізні слова апостола (Павла)», - сказав Кирило.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі