24 вересня Янукович зустрінеться з Медвєдєвим, аби дізнатися про поступки Росії

Поділитися
Президент України Віктор Янукович відвідає Москву з робочим візитом 24 вересня, повідомило у п'ятницю агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в адміністрації голови української держави.

"Це буде одноденна поїздка для зустрічі з президентом Росії Дмитром Медвєдєвим", - зазначив співрозмовник агентства.

Наступного тижня В.Янукович перебуватиме з візитом у США. Зокрема, він візьме участь у засіданні високого рівня з профілактики неінфекційних захворювань під егідою ООН на запрошення генсека цієї організації Пан Гі Муна, а також у засіданнях Генеральної асамблеї ООН.

Нагадаємо, що джерело у Кремлі газети "Коммерсант" також повідомило про візит В.Януковича до Москви 24 вересня. Як зазначає видання, візит президента України до Москви повинен продемонструвати, наскільки Москва і Київ готові до примирення і чи варто чекати від Росії поступок у газовому питанні. Джерело видання в МЗС зазначило, що Росія в газовому питанні може піти на поступки Україні «відсотків на 30%».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі