Шкіря провів антитерористичні навчання в дитсадочку і яслах

Поділитися
© wartime.org.ua
У яслах-садку № 91 «Орлятко» м. Горлівки за підтримки міського підрозділу МНС та Благодійного фонду Ігоря Шкірі («Партія регіонів») пройшла спортивно-патріотична гра «Зірниця», повідомляє прес-служба народного депутата.

«У грі змагалися вихованці двох старших груп, які представляли загони «Морські котики» і «Патріоти Донбасу». На шикуванні юним рятувальникам було озвучено завдання: терористи захопили ключі від групи наймолодших, і тепер малюки не можуть потрапити в приміщення - єдина надія на 5-річних хлопців зі старших груп. Подолавши безліч перешкод («заміновані» пісочниці, «наступ» танків, «річкові» переправи, «палаючі» будівлі тощо), хлопці успішно завершили операцію», - повідомляє прес-служба в прес-релізі, під назвою «Юні борці з тероризмом отримали подарунки від Ігоря Шкірі».

Директор Благодійного фонду Ігоря Шкірі Лариса Лісняк вважає, що після того, як діти подорослішають «Горлівка зможе спати спокійно».
«Сьогодні ви захистили малюків, але скоро ви подорослішаєте і станете відповідальними за батьків і вже своїх дітей. І коли підростає така зміна, Горлівка може бути спокійна - вона в безпеці. Але я хочу побажати, щоб такі рятувальні операції вам доводилося проводити лише під час гри», - сказала вона.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі