Харківські телевізійники подали до суду на СЕС, яка нібито за вказівкою Кернеса заблокувала сигнал

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Харківська телекомпанія АТН подала до Харківського окружного адміністративного суду позов на міську СЕС. Про це сьогодні повідомив директор телекомпанії Олег Юхт.

Постановою головного санітарного лікаря Харкова Ірини Зубкової було видано припис про припинення роботи радіорелейної станції, яка передавала сигнал на телевежу.

Причиною заборони була відсутність санітарного паспорта. Проте, коли санітарний паспорт, виданий Центральною санепідстанцією Міністерства охорони здоров'я України, було пред'явлено до міської санслужби, постанову не було скасовано, повідомляє прес-служба телекомпанії.

Як відомо, 19 вересня під будівлею харківської мерії пройшов пікет, організований співробітниками телекомпанії АТН.

Всього зібралося близько сотні людей. Підтримати колектив АТН прийшли представники інших харківських ЗМІ, правозахисники і звичайні городяни.

Учасники пікету тримають плакати з написами «Хто кого боїться?», «Новини без додатків», «Новинна дієта від мера». У всіх журналістів роти зав'язано чорними стрічками.

Нагадаємо, співробітники телекомпанії вважають, що мер Харкова Геннадій Кернес і губернатор Михайло Добкін дали вказівку не допустити виходу в ефір харківського телебачення каналу АТН.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі