Міліція розігнала акцію проти Табачника, аби звільнити дорогу для транспорту

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У київській міліції пояснюють розгін студентської акції протесту в районі Михайлівської площі необхідністю вжиття заходів для розблокування руху громадського транспорту.

"Група молодих людей переходила з Михайлівської на Софійську площу, і на перетині вулиці Михайлівської і Володимирського проїзду заблокувала рух громадського транспорту. Міліція вжила заходів, щоб рух розблокувати", - повідомив заступник начальника відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві Володимир Дмитренко.

У той же час, у главку не мають інформації про затримання учасників студентської акції.

Окрім того, В.Дмитренко відзначив, що на Софіївській площі, куди перемістилися учасники акції, згідно з рішенням Окружного адміністративного суду Києва також не можна проводити 22-23 вересня акції.

Нагадаємо, співробітники спецпідрозділу «Беркут» затримали чотирьох активістів під час акції протесту проти політики міністра освіти Д.Табачника на Софійській площі у Києві.

Після затримання учасники акції перемістилися на Софійську площу у супроводі співробітників міліції. Близько 50 людей розташувалися біля пам'ятника гетьману Богдану Хмельницькому. Навколо місця проведення акції стоять кілька міліціонерів, проте ніяких дій не вживають. Трохи далі стоять 3 автобуси з працівниками підрозділу "Беркут" та 1 автозак.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі