Наступний рік буде оголошено роком спорту в Україні

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На розвиток спорту та фізичної культури у 2012 році уряд України передбачив у проекті державного бюджету на 2012 рік майже 1,2 млрд грн, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"У 2011 році, незважаючи на кризу, ми збільшили витрати в бюджеті на 21%, довели до 840 млн грн. На 2012 рік ми плануємо перевищити планку в 1 млрд грн і виділити майже 1 млрд 200 млн грн", - сказав він, виступаючи у п'ятницю у Конча-Заспі на засіданні оргкомітету з підготовки та участі українських спортсменів в Олімпійських іграх і чемпіонатах.

Він підкреслив, що напередодні "олімпійського" ​​2012 року для підготовки українських спортсменів уряд додатково передбачив 90 млн грн.

М.Азаров звернув увагу всіх керівників, пов'язаних із підготовкою спортсменів до Олімпійських та Паралімпійських ігор, на необхідність докласти максимум зусиль для підготовки спортсменів.

Прем'єр також підкреслив важливу роль спортивних досягнень у процесі популяризації здорового способу життя серед молоді.

"Не випадково прийнято рішення оголосити в Україні наступний, 2012 рік, роком спорту і здорового способу життя", - додав М.Азаров.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі