Харківський "Металіст" зіграв внічию з голландським "Алкмааром"

Відео
Поділитися
Харківський "Металіст" зіграв внічию 1:1 з голландським "Алкмааром" у матчі другого туру групового раунду Ліги Европи-2011/2012.

"Металіст" з перших хвилин заволодів ініціативою і буквально не давав гостям вільно зітхнути. Едмар, Гуйє і Шав'єр у першій половині тайму не використали свої моменти, після чого харків'яни несподівано пропустили.

Клаван скористався позиційною помилкою оборони і віддав на Алтідор, а той відправив м'яч низом точно в кут. Після пропущеного м'яча харків'яни виглядали злегка розгубленими і могли пропустити ще.

Перерва пішла на користь господарям, які почали обстрілювати ворота Альварадо. Але воротар упорався з ударами Крістальдо, Едмара, а коли і він був безсилий, то на допомогу прийшла штанга, в яку потрапив Шав'єр. І все ж "Металіст" свого домігся на 76-й хвилині. Соса на лівому фланзі обіграв Тайсона, той обвів захисника і з лінії штрафного забив м'яч у нижній ближній кут. "Металіст" продовжував свої атаки, але м'яч вперто не йшов у
ворота, і в підсумку матч так і завершився внічию.

Таким чином, після двох матчів "Металіст" і "Алкмаар" набрали по чотири очки і ділять 1-2 місця у групі. В іншому матчі цієї групи шведський "Мальме" програв віденськіій "Аустрії" з рахунком 1:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі