Захист може погодитися на декриміналізацію статті Тимошенко

Поділитися
Захист вважає, що декриміналізація статті 365 Кримінального кодексу, за якою висунуто звинувачення Юлії Тимошенко, може бути варіантом виходу зі скрутного становища, в якому опинилася Україна через переслідування опозиції, повідомлять прес-служба Ю.Тимошенко.

«Декриміналізації статті під один випадок - це не той спосіб, який ми схвалено. Але через те, що треба вийти з цього ганебного становища, в якому опинилася Україна у зв'язку з даною справою, з даними незаконним переслідуванням, ми б погодилися і на декриміналізацію», - сказав журналістам адвокат Микола Сірий після оголошення перерви в судовому засіданні.

Як повідомив сьогодні спікер парламенту Володимир Литвин, всі законопроекти, які передбачають декриміналізацію статті Ю.Тимошенко, можуть бути розглянуті парламентом вже 5 жовтня.

Нагадаємо, сьогодні головуючий у «газовій справі» суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв почне оголошувати вирок екс-прем'єру України, лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко 11 жовтня о 09:00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі