Податкова зібрала 604 млн грн штрафів за азартні ігри

Поділитися
© 24tv.ua
За період дії Закону "Про заборону грального бізнесу в Україні" встановлено майже 2,5 тис. фактів незаконного проведення азартних ігор. Про це повідомила прес-служба Державної податкової служби України.

Також вилучено обладнання на 376 млн грн. До органів внутрішніх справ направлено майже 1,7 тис. матеріалів для порушення кримінальних справ.

Працівниками підрозділів правової роботи направлено до суду 270 позовів про застосування санкцій до організаторів проведення в Україні азартних ігор. На користь ДПСУ судами вже прийнято 101 рішення на загальну суму майже 604 млн грн.

Загалом виявлено 772 факти проведення азартних ігор через інтернет-зали, вилучено грального обладнання на 58 млн грн до органів МВС передано 613 матеріалів для порушення кримінальних справ, до судів направлено 91 позов про застосування санкцій.

У Верховній Раді зареєстровано законопроект про гральний бізнес в Україні, ініційований народним депутатом від Партії регіонів Олегом Царьовим. У документі пропонується легалізувати проведення азартних ігор як в казино, так і в електронних (віртуальних) клубах інтелектуально-комерційних ігор. Текст законопроекту опубліковано на сайті ВР.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі