Охорона Азарова ламає дзеркала заднього виду на машинах, які не дали дорогу кортежу

Відео
Поділитися
© oakensong.bandcamp.com
Охорона з кортежу прем'єр міністра України Миколи Азарова підрізає машини, які знаходяться на шляху кортежу, лається на водіїв матом через гучномовець і ламає дзеркала заднього виду. Про це у своєму сюжеті розповіли журналісти програми «Знак оклику».

Журналісти програми з відеокамерою у машині опинилися на шляху кортежу.

«Коли перекрити рух охороні не вдається, автоколона Азарова вривається у скупчення автомобілів з сиренами і мигалками. Охорона за допомогою гучномовця розганяє машини: «Водій йо ... ї тойоти, вправо приймаємо!..». Як тільки ми переміщаємося на вільну смугу, нас наздоганяє машина з супроводу Азарова, з віконця якої висовується даїшник і зі всієї сили б'є жезлом по дверцятах нашої машини. Наступна машина охорони притискає нас до узбіччя, створюючи тим самим аварійну ситуацію. Після цього з нами порівнявся автомобіль, в якому перебувала під охороною персона, що дуже не сподобалося охороні, тому з останньої машини кортежу на ходу висовується охоронець і ламає нам дзеркало заднього виду», - повідомили журналісти в сюжеті.

У Facebook М.Азаров пообіцяв розібратися з даішниками.

Нагадаємо, влітку М.Азаров обіцяв їздити як всі звичайні люди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі