Акції Apple впали в ціні після презентації нового iPhone. Користувачі розчаровані

Поділитися
© kyrevo.com
На презентацію нової моделі iPhone 4S ринок відреагував зниженням котирувань акцій Apple. Як повідомляє Reuters, основою для негативного руху ринкового тренду стала хвиля критики від користувачів смартфона, які очікували нового пристрою, а не модернізації старого, нехай і з потужнішим процесором.

Разом з тим, на думку західних журналістів, генеральний директор Apple Тім Кук в ході презентації так і не зміг заінтригувати присутніх новинкою, як це свого часу робив один із засновників компанії Стів Джобс.

За підсумками торговельної сесії ціна акції Apple знизилася з 374,57 дол до 372,5 дол (0,56%).

Нагадаємо, у вівторок, 4 жовтня, компанія Apple на презентації, яка пройшла у штаб-квартирі компанії у Купертіно, представила смартфон iPhone 4S. На відміну від усіх попередніх презентацій пристроїв лінійки «Ай» нинішню презентацію провів не легендарний співзасновник компанії Стів Джобс, а діючий виконавчий директор Apple Тім Кук.

Apple повідомляє, що iPhone 4S надійде у продаж у США, Канаді, Австралії, Великобританії, Франції, Німеччині та Японії 14 жовтня 2011 року, попередні замовлення на пристрій прийматимуться з 7 жовтня. 28 жовтня смартфон почне продаватися ще у 22 країнах.

Ціна пристрою буде залежати від обсягу вбудованої пам'яті. Так, у США ціна з дворічним контрактом оператора для 16Гб, 32Гб і 64Гб сматрфона складе 199, 299 і 399 дол відповідно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі