iPhone 4S побив рекорд продажів iPhone 4

Поділитися
© kyrevo.com
Компанія Apple за перші три дні продажів реалізувала більше 4 мільйонів смартфонів iPhone 4S. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

За цим показником iPhone 4S більш ніж удвічі обійшов iPhone 4 (1,7 мільйона апаратів за три дні) і вчетверо - iPhone 3GS (1 мільйон апаратів за три дні). Коментуючи перші результати продажів iPhone 4S, віце-президент Apple Філіп Шиллер зазначив, що "це найуспішніший запуск в історії телефонів".

Як повідомлялося, продажі iPhone 4S розпочалися 14 жовтня відразу в семи країнах - США, Австралії, Великобританії, Німеччині, Канаді, Франції та Японії. Коли був запущений у продаж iPhone 4, він продавався лише в п'яти країнах - США, Великобританії, Франції, Німеччини та Японії.

28 жовтня iPhone 4S надійде в магазини ще 22 країн.

iPhone 4S компанія Apple представила 4 жовтня. Зовні смартфон ідентичний iPhone 4, однак від попередньої моделі його відрізняють більш потужний процесор, нова камера, наявність модифікації з 64 гігабайтами вбудованої пам'яті і "голосовий помічник" Siri.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі