Україна та Росія шукають форми співпраці в рамках Митного союзу, – Янукович

Поділитися
© ZN.UA
Україна та Росія шукають форми співпраці в рамках Митного союзу. При цьому Форма співпраці України з Митним Союзом залежатиме «від багатьох складових».

Про це заявив президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам у Донецьку у вівторок, 18 жовтня.

«Що стосується Митного союзу – ми багато разів із Дмитром Анатолійовичем обговорювали цю тему. Ми продовжуємо її обговорювати. Ми шукаємо форми співробітництва з Митним союзом. Ми ставимося до цього питання дуже відповідально», - наголосив В.Янукович, якого цитує його прес-служба.

Президент зазначив, що українська сторона має проаналізувати відносини учасників Митного союзу, а також побачити результати його роботи.

«Ми чудово розуміємо, що світ змінюється. Сьогодні економічна криза, яка продовжується у світі, змушує багато держав шукати різноманітні форми, як захищатися і як використовувати наявні можливості… Ми будемо робити все, що відповідатиме нашим національним інтересам», - заявив глава держави.

Нагадаємо, що раніше голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що через позицію ЄС у справі Ю. Тимошенко Україні може віддати перевагу "економічної вигоди" Митного союзу (МС) з Росією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі