Путін: Україна сама прийде до Митного союзу, підрахувавши переваги

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр РФ Володимир Путін заявив, що Україну ніхто не буде примушувати до вступу до Митного союзу, але вона сама до цього прийде, підрахувавши всі переваги "з олівцем у руках".

"Це суверенний вибір українського народу й українського керівництва, але прагматичний погляд на речі не може не примусити українських колег, як мінімум, проявити інтерес до цього утворення. Це питання економічної вигоди", - сказав В. Путін на прес-конференції в Петербурзі за підсумками зустрічі глав урядів Митного союзу.

Як заявив російський прем'єр, "потрібно сісти, підрахувати, зважити і позбутися усіх політичних фобій минулого, і подивитися в майбутнє".

"Ми, зрозуміло, не можемо нічого нав'язувати, і не будемо це робити. Але якщо на якомусь етапі розвитку Україна, взявши в руки олівець і підрахувавши все на папері, прийде до висновку, що це доцільно, ми будемо готові розпочати прямий діалог щодо приєднання до цього інтеграційного об'єднання", - сказав В. Путін.

Як повідомлялося, президент Віктор Янукович в інтерв'ю журналістам у вівторок заявив, що Україна і Росія шукають форми співпраці в рамках Митного союзу, і це залежатиме «від багатьох складових».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі