Азаров анонсував здачу національних інтересів на газових переговорах

Поділитися
© tetis-pro.ru
Україна готова піти на компроміси в переговорах з Російською Федерацією про перегляд ціни на газ, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров вчора ввечері в п'ятницю, 21 жовтня, в ефірі телеканалу «Інтер».

«Найголовніше наразі завдання - це переглянути ці ціни на газ. Ви уявляєте, скільки ми зусиль, президент і уряд, витрачають на перегляд тих угод, які були підписані в січні 2009 року. І тому ми, природно, готові піти на певні компроміси. Ми на них підемо, бо в нас не буде виходу іншого. Або допустити сповзання нашої країни в катастрофу, а ми цього не можемо допустити, або знайти розумні компроміси», - сказав М. Азаров.

При цьому він зазначив, що під час переговорів Україна намагається знайти баланс інтересів, однак переговори досить непрості.

«І коли ми про це оголосимо, з'являться різні голоси: хтось буде нас звинувачувати, хтось буде аплодувати. Але я думаю, що наша домовленість буде відповідати довгостроковим інтересам нашої країни. Залишилось чекати зовсім небагато», - зазначив глава уряду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі