Янукович потоваришував з Фіделем Кастро і перейшов з ним на "ти"

Поділитися
© sport.bigmir.net
Колишній кубинський лідер Фідель Кастро під час зустрічі з Віктором Януковичем просив українського президента називати його на "ти", розповів сам В.Янукович.

Розмовляючи з українськими журналістами в понеділок у Сан-Пауло (Бразилія), голова української держави розповів про свої враження від зустрічі з Ф.Кастро під час візиту на Кубу. Перш за все, В.Янукович зазначив, що ще в молоді роки багато чув про кубинського лідера від знаменитого космонавта Георгія Берегового, з яким дружив Ф.Кастро.

"Я порівняв Кастро з Георгієм Береговим - і вони дійсно в чомусь з ним схожі, по-перше, душею не старіє, душею молодий", - сказав В.Янукович.

Президент України також розповів про те, що Ф.Кастро, відчувши на собі пильний погляд В.Януковича, пов'язав це з тим, що він дуже постарів. Але, за словами Ф.Кастро, він нічого не збирається змінювати у своїй зовнішності.

"Я іноді дивлюся на свої фотографії. Але якщо взяти минулий рік, то зараз я набагато краще виглядаю, ніж рік тому, навіть добре, я вже красивий", - процитував В.Янукович Ф.Кастро.

Окрім того, В.Янукович зазначив, що Ф.Кастро поділився з ним тим, що його брат Рауль Кастро часто йому телефонує і радиться. Ф.Кастро також сказав про хороше самопочуття, і його брат "ще довго" буде з ним радитися.

На думку В.Януковича, Ф.Кастро - "це людина, яка наповнена глибоким змістом роздумів з приводу того, що відбувається у світі".

"Я побачив людину абсолютно життєздатну, дуже енергійну, життєлюба, і який дуже по-доброму налаштований до України", - резюмував український президент.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі