КУН проведе акцію проти захоплення Московським патріархатом території біля Десятинної церкви

Поділитися
© bozthx.blogspot.com
У четвер, 27 жовтня, Київська міська організація Конгресу українських націоналістів проведе акцію біля адміністрації президента з вимогою звільнити генерального прокурора Віктора Пшонку за бездіяльність його відомства щодо незаконно встановленої каплиці УПЦ МП у Києві на території Музею історії України неподалік від залишків Десятинної церкви.

Як повідомляє прес-служба КУН, Київська міська організація конгресу неодноразово зверталась до президента України, Верховної Ради, Генпрокуратури, Київської міської держадміністрації, Служби безпеки України із вимогою розібратись із фактом самовільного захоплення УПЦ МП ділянки на території Музею історії України. У відповідь органи влади підтверджували незаконність спорудження каплиці на цьому місці, проте жодних дій стосовно її демонтажу не проводилось.

Учасники акції перед адміністрацією президента проведуть демонтаж макету каплиці за допомогою селянських вил, помістять макет у посилку, відправлять очільнику РПЦ Кирилу (Гундяєву) та передадуть відповідне звернення до президента України разом з копіями відповідей органів влади на звернення київських націоналістів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі