Росія прийматиме саміт "Великої двадцятки" в 2013 році

Поділитися
© menr.gov.ua
Росія прийматиме саміт "Великої двадцятки" (G20) в 2013 році, повідомляють "РІА Новини" з посиланням на заяву виконуючого обов'язки міністра фінансів Антона Силуанова. У якому місті буде проходити зустріч поки точно невідомо, проте, найпевніше, цим містом буде Москва.

Про намір Росії прийняти саміт G20 стало відомо в червні 2010 року. Тоді повідомлялося, що, окрім Росії, на проведення саміту претендує Туреччина. Про те, що він пройде в Росії, Силуанов оголосив після завершення саміту G20 2011 року, який проходив 3-4 листопада в Каннах.

У 2006 році Росія вже приймала саміт "Великої вісімки", він проходив у Санкт-Петербурзі. Саміт "Великої двадцятки" в Росії раніше не проводився. У наступному 2012 року саміт G20 відбудеться в місті Лос-Кабос у Мексиці; у 2014 році - в Австралії; у 2015 році - в Туреччині.

"Велика двадцятка" є групою з 20 міністрів фінансів і глав центральних банків 19 країн з найбільш розвиненою економікою і Євросоюзу. Перший саміт G20 відбувся в 2008 році, відтоді вони проходили раз на півроку. Починаючи з 2011 року ці саміти проводитимуться щороку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі