Путін закликав не звертати увагу на "шахраїв та злодіїв"

Поділитися
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що "Единая Россия" повинна швидко реагувати на проблеми громадян, а також боротися з корупцією, не звертаючи уваги на штампи.

"По-перше, не потрібно звертати увагу на штампи. Ви знаєте, це штампи не конкретно політичної партії - от кажуть, що партія влади - це партія, пов'язана з крадіжкою, з корупцією. Якщо ми згадаємо радянські роки - хто тоді був при владі? Їх усіх називали злодіями і корупціонерами", - заявив В.Путін під час зустрічі з керівниками громадських приймалень голови партії "Единая Россия".

У 90-ті роки, зауважив він, відбувалося те ж саме. "Це штамп не конкретної політичної сили - це штамп влади. Але важливо, наскільки чинна влада в змозі боротися з цими негативними явищами. А вона зобов'язана це робити", - підкреслив прем'єр.

Він заявив, що влада повинна боротися з такими проявами як у суспільстві в цілому, так "і в собі самій".

В.Путін вважає, що під час прямого спілкування з людьми через громадські приймальні можна гостріше реагувати на існуючі вади як у житті, так і у владних структурах.

"По-перше, потрібно найгострішим чином безпосередньо реагувати на все, що пов'язано з порушенням законних прав громадян. Якщо люди до вас прийшли, найчастіше, звісно, ​​звертаються з життєвими проблемами - житловими, пенсійними, соціальними - це зрозуміло. Але там, де ви бачите, що безпосередньо порушено права громадян, реакція повинна бути і гострою і миттєвою", - підкреслив прем'єр.

Окрім того, додав В.Путін, не можна терпіти корупційні прояви. "Потрібно з цим дуже активно боротися", - сказав глава уряду.

За словами В.Путіна, у цій боротьбі потрібно використовувати всі можливості - і офіційні, і неофіційні.

"Ось ми часто ЗМІ критикуємо, і є за що, бо вони теж частина нашого суспільства і там всередині теж такі ж вади сидять, як і у всіх інших сферах, але у боротьбі з корупційними проявами, з іншими негативними проявами, треба і ЗМІ підключати і не соромитися безпосередньо з ними працювати", - сказав В.Путін.

ZN.UA Нагадаємо, що фраза про «Партію шахраїв і злодіїв», під якою мається на увазі «Единая Россия», стала інтернет-мемом з подачі відомого блогера і творця проекту «Роспил» Олексія Навального. Під цим гаслом у Росії виступають всі, хто не бажає приходу «Единой России» до влади. Парламентські вибори у Росії відбудуться 4 грудня 2011 року.

За останніми даними ЦВК РФ, «Единая Россия» набирає на парламентських виборах 49,54% голосів виборців і може претендувати на 238 голосів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі