Орендар «Межигір'я» вирішив зайнятися дресируванням тварин та імплантацією волосся

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
Компанія "Танталіт" запатентувала знак для товарів і послуг Green Side. Як зазначено на сайті Укрпатенту, під цим найменуванням фірма, яка орендує 127 га на території колишньої державної резиденції "Межигір'я", збирається надавати клієнтам широкий спектр послуг.

До їх числа увійшли: презентація вистав, проведення семінарів та симпозіумів; організація спортивних змагань; дресирування тварин; зоопарк; парки атракціонів; прокат тенісних кортів; послуги барів; готелю; ароматерапія; імплантація волосся; послуги візажиста; громадські лазні; салони краси; послуги з манікюру; масаж; послуги психологів; розведення тварин тощо.

Минулої весни фірма "Танталіт" увійшла до числа лідерів Шевченківського району Києва за розміром податкового кредиту, що сформувався у процесі бюджетного відшкодування ПДВ - 286 млн грн. Це сума, яку "Танталіт" заощадить при виконанні податкових зобов'язань у наступних звітних періодах.

За даними податкової інспекції Шевченківського району Києва, збільшення податкового кредиту компанії "Танталіт" істотно вплинуло на погіршення показників фіскального органу.

У податкових документах зазначено, що діяльність "Танталіта" - це "будівництво та реконструкція "Межигір'я".


Нагадаємо, колишня державна резиденція «Межигір'я», в якій живе президент України Віктор Янукович, належить трьом особам. Фірма «Танталіт» (127,5 га) та Благодійний фонд «Відродження України» (7,6 га) землю орендують у держави, а Віктор Янукович у 2010 році викупив ділянку, яка належить безпосередньо йому - 1 гектар 77 соток.

Міноритарний акціонер і директор фірми «Танталіт» Павло Литовченко у 2004-2007 роках офіційно працював на старшого сина Віктора Януковича.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі