В АП підтвердили участь Януковича у саміті Україна-ЄС 19 грудня у Києві

Поділитися
Президент України Віктор Янукович візьме участь у XV саміті Україна-Європейський Союз, який відбудеться 19 грудня в Києві.

Президент України Віктор Янукович візьме участь у XV саміті Україна-Європейський Союз, який відбудеться 19 грудня у Києві.

Офіційне підтвердження графіка голови держави розміщено на його офіційному сайті у п'ятницю, 16 грудня.

Відзначимо, що інших подій на цей день не заплановано. Також поки не оприлюднено інформацію про офіційну участь В.Януковича у будь-яких подіях 20 грудня і надалі.

Згідно з інформацією прес-служби президента, у рамках саміту В.Янукович зустрінеться з главою Ради ЄС Херманом ван Ромпеєм, а також з головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу. Зустріч відбудеться двічі - спочатку віч-на-віч, потім - за участю ЗМІ.

Засідання саміту розпочнеться о 12:40 і транслюватиметься у прямому ефірі НТКУ.

Як раніше повідомив депутат від Партії регіонів, очікуване парафування Угоди про асоціацію не відбудеться (за його словами, з технічних причин з європейської сторони). Також раніше в МЗС України заявляли, що якщо парафування не буде, то "це не Армагеддон". При цьому прогнозується, що на саміті буде офіційно оголошено про завершення перемовин щодо тексту УА і ЗВТ з Євросоюзом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі