Депутати скасували свої пільги

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Верховна Рада України, проголосувавши за бюджет на 2012 рік, одночасно зважилася скасувати практично всі пільги, передбачені народним депутатам.

Зокрема перед оголошенням остаточного голосування щодо документу, спікер Володимир Литвин запропонував з голосу внести в прикінцеві положення законопроекту пункт 4. За його словами, ним скасовуються більшість статей, за якими депутати мали право на отримання матеріальної допомоги.

Зокрема, В.Литвин назвав виплату премій, надбавок, допомога по безробіттю, допомога при виході на пенсію, на проїзд у громадському транспорті, оздоровлення та ін

Як заявив після голосування народний депутат Арсеній Яценюк, провладні депутати вчинили не зовсім коректно, вирішивши раптово - саме "сховавши" в бюджеті, а не окремим законом, - скасувати пільги так, щоб опозиційні депутати не змогли проголосувати за нього. Він нагадав, що опозиція неодноразово раніше вносила до Верховної Ради свої закони, якими пропонувалося відмінити пільги для депутатів, але провладна більшість їх не підтримувала.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі