Київ увійшов до п'ятірки європейських міст з найдорожчими готелями

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Москва стала лідером рейтингу міст Європи з найвищою вартістю проживання у готелях, з посиланням на дослідження служби резервування Hotel.info повідомляє «Прайм».

На другому місці у рейтингу опинилося норвезьке Осло. Також у першій п'ятірці європейських міст списку опинилися Лондон, Стокгольм і Київ.

Як йдеться в доповіді, у Москві, яка за чисельністю населення з великим відривом випереджає всі інші столиці, ціни на готелі в останній місяць осені зросли на 8,35%, досягнувши 7,684 тис. рублів (240 доларів), після чого московські готелі стали найдорожчими в Європі.

До бази даних сайту включено більше 210 тисяч готелів по всьому світу. Ціни за перебування в готелі наводяться у доповіді в рублевому еквіваленті. Підсумки дослідження було підведено у січні і опубліковано напередодні.

Експерти також підрахували, в яких містах в інших частинах світу знаходяться найдорожчі готелі. «Нью-Йорк - дуже дороге місто. З листопада минулого року ціни на готельний номер зросли на 7,57% - до 275 доларів. Також і в інших столицях Європи спостерігалося зростання цін - від помірного до значного», - зазначають укладачі рейтингу.

До першої п'ятірки окрім Нью-Йорка увійшли також Токіо, Ріо-де-Жанейро, Сінгапур і Гонконг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі