Бойко і Міллер знову ні про що конкретне не домовилися

Поділитися
Сьогоднішні газові перемовини з РФ пройшли "конструктивно", але нічим конкретним не закінчилися.

Результатом зустрічі Юрія Бойка та Олексія Міллера стало рішення продовжити газові перемовини "до повної реалізації принципових домовленостей, досягнутих керівництвом двох країн".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

За офіційною інформацією, перемовини української та російської сторін у Москві пройшли "у конструктивному руслі". Інших подробиць не повідомляється.

Як писало ZN.UA, перед візитом прем'єра Миколи Азарова до Москви 20 грудня Банкова (Адміністрація президента України, - ред.) бачила схему так: з 1 січня «Газпром» знижує ціну на газ, а незабаром підписується міжурядова угода щодо ГТС, і при ратифікації у Раді пакетом змінюється все чинне законодавство, що має відношення до теми.

Але справа в тому, що В.Путін так схему не бачив: він відмовився від зниження ціни без врегулювання тем ГТС і внутрішнього ринку, а також від узгодженої схеми консорціуму - 40 (Україна) - 40 (Росія) - 20 (ЄС) і вимагав, за даними ZN.UA, контрольний пакет.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі