Поліція Італії провела обшук у міланському офісі S&P

Поділитися
© autonews-ua.info
У міланському офісі S&P провели обшук. Співробітників компанії звинувачують у невірних прогнозах, які спричинили негативні наслідки для економічно-фінансової та банківської ситуації країни.

Співробітники фінансової поліції Італії провели обшук у міланському офісі рейтингового агентства Standard&Poor's.

Перевірки матеріалів і комп'ютерів проводилися в рамках розслідування, відкритого в Італії проти Standard&Poor's, обвинувачених у «маніпуляції ринками за рахунок поширення невірних, безпідставних і необережних прогнозів».

У справі фігурують шість осіб - три аналітика Standard&Poor's, один із Moody's і адвокати обох агентств в Італії, уточнюють у прокуратурі. Аналітики звинувачуються у «розкритті конфіденційної інформації у травні, червні, липні 2011 року, що призвело до негативних наслідків для економічно-фінансової та банківської ситуації країни».

В Італії давно на всіх рівнях лунають заклики про те, що діяльність рейтингових агентств повинна контролюватися яким-небудь незалежним міжнародним фінансовим інститутом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі