У МВФ і без тарифів зараз не надто шанують офіційний Київ

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Йдеться про апаратне співробітництво, що не надто благополучно складається на рівні тих самих технічних місій, які теж уже ситі по горло українськими фортелями.
Як повідомляють джерела ZN.UA, обізнані з перебігом процесу, МВФ-ські функціонери не надто прихильні нині до офіційного Києва.
І причина тут не тільки в позиції нинішнього директора-розпорядника чи справі Тимошенко. Останній приклад - терміновий візит Тігіпка та Ярошенка до Вашинг­тона на початку листопада саме під час перебування в Києві повністю уповноваженої на проведення переговорів місії.
«Це ж вам не власні «тертя» з Москвою, до якої одні чиновники їдуть із офіційними, а інші - з реальними директивами», - пише автор.
З огляду на все вищесказане, можна зробити песимістичний прогноз про відновлення фінансування Києва з боку МВФ тільки після осінніх парламентських виборів.
«Адже тільки після них, найшвидше, все ж таки відбудеться підвищення газових та інших тарифів. А інтереси «широких мас електорату» виявляться в результаті в черговий раз обманутими, при цьому горезвісна майнова та соціальна нерівність посилиться», - резюмує він.
Детальніше читайте в статті Юрія Сколотянго "Давос, МВФ та інше" в свіжому номері "Дзеркала тижня. Україна".
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі